Пошук

30 січ. 2013 р.

Нова организація молоді

Сьогодні, 20.01.2013, відбулися установчі збори молоді Державного підприємства "Управління забезпечення функціонування об'єктів Чорнобильської АЕС" (ДП УЗФО ЧАЕС), яке постановило утворити Організацію молоді ППО ДП УЗФО ЧАЕС. Негайно була проведена і перша конференція профспілкової молоді підприємства, яка обрала голову організації, його заступника та склад Ради ОМ ППО ДП УЗФО у кількості дев'яти чоловік. Головою та заступником одноголосно були вибрані відповідно Ігор Кравченко та Сергій Рабчевський, що складалися в Раді Організації молоді ППО ЧАЕС до 12.12.2012 .
ДП УЗФО ЧАЕС було утворено в минулому році шляхом виділення зі складу ДСП ЧАЕС трьох підрозділів: відділу забезпечення харчування, транспортного цеху та адміністративно- господарського цеху . Сьогодні на підприємстві працює 579 осіб, у тому числі 78 осіб у віці до 35 років (з яких профспілці бл. 50).
У конференції взяли участь голова ОМ ППО ЧАЕС Юлія Станілевіч та заступник голови Організації молоді Атомпрофспілки України Богдан Сердюк.

Немає коментарів: