Пошук

28 жовт. 2016 р.

І-й фотоконкурс Організації молоді ППО ЧАЕС

Організація молоді ППО ЧАЕС запрошує працівників станції (членів профспілки) взяти участь у  фотоконкурсі! 
Заявки на участь необхідно надавати до профкому ЧАЕС, а фотографії надсилати в електронній формі на адресу rada.molodi.chaes@ukr.net
Заявки та фотографії приймаються з 31.10.2016 по 29.12.2016.
Тематичні розділи фотоконкурсу:
  • Розділ 1: «Краса навколо нас»
  • Розділ 2: «30 років пам’яті»
  • Розділ 3: «Я так бачу»
Детальну інформацію про фотоконкурс можна отримати з «Положення про І Фотоконкурс ОМ ЧАЕС", що розташований нижче:

ПОЛОЖЕННЯ 
про проведення фотоконкурсу Організації молоді ППО ЧАЕС

1 Загальні положення
1.1 «Положення про фотоконкурс Організації молоді ППО ЧАЕС» (далі - Положення) визначає організаційні та фінансові основи проведення фотоконкурсу Організації молоді ППО ЧАЕС (далі – Фотоконкурс), його мету, етапи проведення, умови участі та вимоги до робіт учасників, а також порядок визначення переможця.

1.2 Дане Положення публікується у відкритому доступі на офіційному сайті ОМ ППО ЧАЕС http://smchnpp.blogspot.com/.
2 Мета фотоконкурсу
Фотоконкурс проводиться з метою:
  • підвищення творчої активності, підвищення культурного рівня, розвитку художнього та естетичного смаку, обміну досвідом між ентузіастами і новачками;
  • популяризації фотомистецтва серед членів Організації молоді ППО ЧАЕС;
  • стимулювання творчого розвитку учасників Фотоконкурсу. 
 3 Організатори
Організатором та куратором Фотоконкурсу виступає Організація молоді ППО ЧАЕС, за підтримки ППО ЧАЕС та адміністрації ДСП «Чорнобильська АЕС».
4 Фінансування
Фінансове забезпечення проведення Фотоконкурсу здійснюється за рахунок коштів ППО ЧАЕС та за підтримки адміністрації ДСП «Чорнобильська АЕС» (за окремим рішенням), а також за рахунок спонсорів. (за умови їх участі у проведенні конкурсу).
5 Етапи проведення фотоконкурсу
Фотоконкурс проводиться у 5 етапів.
5.1 І етап. Організація та підготовка до Фотоконкурсу
Рішення про проведення Фотоконкурсу приймається та затверджується протоколом засідання Ради молоді ППО ЧАЕС, в якому також затверджуються теми, строки проведення, призовий фонд, склад журі та місце нагородження переможців Фотоконкурсу. Даний протокол є невід’ємною частиною Положення для кожного окремого конкурсу. До участі в журі можуть долучатися представники інших профспілкових ланок (Профспілка непрацюючих пенсіонерів, цехові комітети) ППО ЧАЕС.
5.2 ІІ етап. Оголошення початку Фотоконкурсу
Оголошення про початок Фотоконкурсу подається через газету «Новости ЧАЭС», радіо ДСП ЧАЕС, на офіційному сайті ОМ ППО ЧАЕС (http://smchnpp.blogspot.com), а також на сторінці ОМ у соціальній мережі «ВКонтакте»(https://vk.com/omppo4aes).
5.3 ІІІ етап. Реєстрація учасників та збір фоторобіт
Реєстрація заявок на участь у фотоконкурсі (додаток 1) проводиться в приймальні ППО ЧАЕС (прим. 213 АБК-1) або, у разі неможливості відвідати проммайданчик ЧАЕС, направляється на адресу ППО ЧАЕС через відділ документаційного забезпечення ДСП ЧАЕС, що знаходиться у м. Славутич (прим. 204 АК-1).
Фотороботи учасників надсилаються в електронному вигляді на електронну адресу rada.molodi.chaes@ukr.net.
5.4 ІV етап. Оцінювання робіт учасників Фотоконкурсу
5.4.1 Роботи учасників розміщуються у соціальній мережі «ВКонтакте» за адресою https://vk.com/omppo4aes, де бажаючі зможуть ознайомитись з роботами учасників. Журі фотоконкурсу оцінює усі надіслані на фотоконкурс роботи та визначає кращі роботи у відповідних номінаціях. Інформація про результати фотоконкурсу буде надіслана учасникам, розміщена на офіційному сайті ОМ ППО ЧАЕС, на сторінці ОМ у соціальній мережі «ВКонтакте» та надруковано у газеті «Новости ЧАЭС».
5.4.2 Алгоритм визначення переможців.
Критеріями для оцінки робіт є:
- художність (сюжет фотографії, відповідність заданій темі);
- оригінальність;
- технічність (якість фотографії, фокус, баланс світлотіні, композиція і ін.).
Кожна фотографія повинна мати свою назву та бути вказана у заявках конкурсантів. Члени журі отримують електронною поштою папки з фотографіями учасників по кожній темі конкурсу з їх назвами, протоколи для голосування (додаток 2 до Положення), в яких вони проставляють бали за кожну з фоторобіт, згідно критеріїв (Художність (Х), Оригінальність (О), Технічність (Т) за десятибальною шкалою.
Отримані результати голосування обробляються культмасовою комісією ОМА. Фоторобота, яка набрала найбільшу кількість балів займає I місце. В разі, якщо одна чи більше фотографій отримали однакову кількість балів переможець визначається за найбільшою кількістю оцінок в 10 балів, 9 балів тощо.
5.5 V етап. Нагородження переможців фотоконкурсу
Нагородження переможців фотоконкурсу буде здійснено на одному із урочистих заходів ДСП ЧАЕС. Окрім затвердженого призового фонду допускається нагородження окремих учасників фотоконкурсу призами наданими спонсорами, адміністрацією ДСП ЧАЕС та міста Славутич.
Кращі фотороботи конкурсу буде презентовано на фотовиставці, організованій Організацією молоді ППО ЧАЕС.

6 тематичні розділи Фотоконкурсу
Кількість та назви тематичних розділів для кожного конкурсу визначаються та затверджуються протоколом засідання Ради молоді ППО ЧАЕС.
7 Вимоги до учасників фотоконкурсу
Участь у Фотоконкурсі може прийняти кожен, хто захоплюється фотографією та бажає присвятити свою фотороботу темі фотоконкурсу. До участі у фотоконкурсі допускаються робітники ДСП ЧАЕС, ППО ЧАЕС та його профспілкових ланок, які є членами Атомпрофспілки, та надали заявку на участь у фотоконкурсі (відповідно до п.5.3 Положення).

8 Вимоги до робіт-учасників фотоконкурсу
Фотороботи надсилаються електронною поштою у форматі "jpeg" або gif..
Роздільна здатність (якість) знімка має бути не менше 300 пікселів/дюйм.
Всі фотороботи у назві файлу мають містити назву фотороботи, тему, прізвище учасника та пронумеровані згідно з тим номером, що вказаний у заявці на участь.
Учасник фотоконкурсу може подати не більше однієї фотографії до кожного тематичного розділу. До конкурсних фотографій бажано додавати фотографію учасника в електронному вигляді.
У разі висунення претензій або спорів, пов’язаних із дотриманням авторських/суміжних прав на надіслану фотографію або щодо зображення на фотографії, або щодо інших порушень, Учасник самостійно зобов’язується вирішити такі спори та/або відшкодувати всі можливі збитки та витрати, постраждалим особам.
Фотографія не повинна містити зображення, що заборонені законодавством України, а також ті, що порушують права та/або інтереси, в тому числі авторські права, третіх осіб (фізичних або юридичних).
До участі в конкурсі не допускаються фотографії образливого характеру, в яких присутні елементи насильства, расової чи релігійної ворожнечі, фотографії в яких є елементи політичної реклами, порнографії, пропагують погані звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління). Фотографія не повинна містити рекламу.
Фотографії, які не відповідають вимогам, розглядатися не будуть.
Кожна фотографія повинна мати назву та бути вказана у заявці учасника.

9 Прикінцеві положення
Організатори фотоконкурсу залишають за собою право використовувати фотографії в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо.



Додаток 1


Заявка
на участь у фотоконкурсі ППО ЧАЕС

1.        Прізвище, ім'я та по батькові учасника фотоконкурсу: ________________________________________________________________
2.        Дата народження: ___________________________________________________
3.        Місце роботи: _________________________________________________________
4.        Контактний телефон (бажано мобільний): __________________________________
5.        Адреса електронної пошти (у разі відсутності власної електронної поштової скриньки необхідно вказувати будь-яку іншу адресу електронної пошти, за якою учасник зможе отримувати повідомлення щодо фотоконкурсу): ____________________________________
6.        Інформація про роботи, подані на фотоконкурс:
Назва роботи
Тематичний розділ
Дата створення
Місце створення































З «Положенням про проведення фотоконкурсу Організації молоді ППО ЧАЕС» ознайомлений та даю згоду та обробку інформації згідно із законодавством України.

«______» ___________ 201__ р.                                      _______________  /Прізвище .І.Б./
(підпис)
 
УВАГА!  Заявка заповнюється особисто учасником фотоконкурсу відповідно до вимог Положення




Витяг із Протоколу № 07-ОМ

зборів Ради ОМ ППО ЧАЕС

від 29.09.2016                                      м.Славутич                                                 № АБК – 1

ПОРЯДОК ДЕННИЙ (далі по тексту – ПД):
1.        Про організацію Форуму ОМА.
2.        Про Фотоконкурс ОМ ППО ЧАЕС.
3.        Різне.

2. По другому питанню ПД: Відповідно до вимог п.5.1 «Положення про фотоконкурс Організації молоді ППО ЧАЕС»,
ВИРІШИЛИ:
2.1         Провести Перший фотоконкурс Організації молоді ППО ЧАЕС.
Етапи проведення фотоконкурсу:
початок фотоконкурсу (ІІ етап): 31.10.2016 р.
реєстрація учасників (ІІІ етап): з 31.10.2016 р. до 29.12.2016 р.
оцінювання робіт (ІV етап): з 04.01.2017 р по 17.01.2017 р.
оголошення переможців (V етап): 25.01.2017 р.
2.2         Затвердити наступні тематичні розділи Першого фотоконкурсу ОМ ППО ЧАЕС:
Розділ 1: «Краса навколо нас»
Розділ 2: «30 років пам’яті»
Розділ 3: «Я так бачу»
2.3         Затвердити наступний склад журі (за їх згодою):
1.        Руденко Майя (ВМСІ)
2.        Мацегора Юрій (КВ)
3.        Новіков Олександр (ЗДТ-Б)
4.        Медвідь Віталій (ВМСІ)
5.        Лішеленко Ігор (ВІТтаОС)
2.4         Встановити грошове заохочення за перемогу в кожному тематичному розділі в розмірі 300 гривень. Також встановити грошове заохочення в розмірі 100 гривень за результатами глядацького голосування.
2.5         Нагородження переможців Першого фотоконкурсу ОМ ППО ЧАЕС здійснити на Звітно-виборній конференції Організації молоді ППО ЧАЕС. Дата проведення: до 17.02.2017 р.
2.6         Провести рекламну компанію фотоконкурсу Організації молоді ППО ЧАЕС наявними засобами ЗМІ та електронної розсилки з метою максимального залучення до участі у фотоконкурсі членів ППО ЧАЕС.
Голосували «За» одноголосно.


1 коментар:

CELESTINO ARTURO сказав...

Г-н Педро и его кредитная компания оказали нашей компании невероятную помощь, предоставив кредитную линию для нашего постоянного роста агробизнеса, я так рад, что моя компания снова поднимается с помощью Педро, кредитного специалиста, который предоставляет мне 8 000 000,00 долларов США на бизнес-ссуды. Г-н Педро и его компания также предоставляют любую сумму кредита частным лицам или компаниям, которые ищут способ расширить или реализовать свой проект с низкой процентной ставкой 2 годовых. свяжитесь с ними, чтобы получить бизнес-ссуду, личную ссуду, коммерческую ссуду, стартовую ссуду, ссуду на покупку автомобиля, жилищную ссуду. на pedroloanss@gmail.com текст в WhatsApp: +18632310632 удачи "